Finanțare hybrid auto

primero x interauto

până la 15 000 EUR

  • Ai nevoie doar de buletin
  • Alege automobilul de la partenerul nostru Interauto
  • Devii imediat proprietarul automobilului
Calculatorul de rate
5 00015 000
luni
1860
0 €
/Rata lunară

Rentabilitate. Respectarea mediului. Responsabilitate.

Rentabilitate. Respectarea mediului. Responsabilitate.

Rentabilitate. Respectarea mediului. Responsabilitate.

În fiecare zi, mașina devine nu doar un mijloc de transport sau un obiect de lux, ci un element de responsabilitate.

Responsabilitatea pentru siguranță, pentru respectarea regulilor, pentru mediu. Vă propunem să vă împărtășim această responsabilitate.

Alăturați-vă mișcării noastre ecologice și rentabile.

Deveniți membru al unei familii numeroase de proprietari de mașini hibride și economisiți bani în timp ce îmbunătățiți ecologia țării noastre.

Cum să obțineți un împrumut pentru o mașină hibridă?

Patru pași de la cerere pînă la mașina ta!

De ce o mașină hibridă?

De ce o mașină hibridă?

De ce o mașină hibridă?

Rentabilitate

Tehnologia hibridă plug-in lasă o amprentă mai mică nu numai asupra mediului, ci și asupra finanțelor dumneavoastră. În plus, economia de combustibil superioară și emisiile mai mici vă vor ajuta să reduceți costurile de întreținere și de funcționare.

Sistemele hibride de autoîncărcare sunt ecologice și reduc emisiile de gaze nocive la o zecime din cele permise pentru motoarele diesel conform standardului Euro 6 2014. De obicei, vehiculele hibride cu autoîncărcare sunt mai rentabile de achiziționat, deținut și operat decât modelele diesel comparabile.

Costuri mai mici de întreținere

Sunt posibile economii semnificative de întreținere pe termen lung, deoarece sistemului hibrid îi lipsește ambreiajul, cureaua de distribuție, motorul de pornire, generatorul etc.

În plus, costurile pieselor de schimb sunt semnificativ reduse, deoarece vehiculele hibride au o uzură mai mică a plăcuțelor de frână și a anvelopelor, ceea ce duce la economii și mai mari.

Confort și confort

Toate vehiculele hibride cu autoîncărcare au o transmisie automată, ceea ce face conducerea mai ușoară și mai lină. În plus, transmisia automată este comoditatea conducerii în orice situație: atât într-o călătorie la țară, cât și în traficul orașului.

Abonează-te la stiri

Fii primul care primește oferte speciale și noutăți!