pledge

Finanțare hybrid auto
Primero x Interauto

189 917.00 lei
5 000 € 15 000 €
luni
18 60
Rata lunară
284.06
5 394.78 lei
Rentabilitate. Respectarea mediului. Responsabilitate.

Rentabilitate. Respectarea mediului. Responsabilitate.

   

În fiecare zi, mașina devine nu doar un mijloc de transport sau un obiect de lux, ci un element de responsabilitate.

Responsabilitatea pentru siguranță, pentru respectarea regulilor, pentru mediu. Vă propunem să vă împărtășim această responsabilitate.

Alăturați-vă mișcării noastre ecologice și rentabile.

Deveniți membru al unei familii numeroase de proprietari de mașini hibride și economisiți bani în timp ce îmbunătățiți ecologia țării noastre.

Cum să obțineți un împrumut pentru o mașină hibridă?

Patru pași de la cerere pînă la mașina ta!

Depune cererea de creditare

Depune cererea de credit chiar la parcarea Interauto. Consultantul nostru experimentat va selecta cel mai potrivit tip de finanțare în valoare de până la 15.000 de euro până la 60 luni.

Alege mașina

Alege mașina ta la partenerul nostru Interauto

Încheie contractul

După înregistrarea mașinii și încheierea contractului, în câteva minute vă vom transfera suma Creditului Auto.

Urcă la volan!

Vă puteți folosi de mașină imediat după primirea creditului în aceeași zi.

De ce o mașină hibridă?

De ce o mașină hibridă?

    Rentabilitate

    Tehnologia hibridă plug-in lasă o amprentă mai mică nu numai asupra mediului, ci și asupra finanțelor dumneavoastră. În plus, economia de combustibil superioară și emisiile mai mici vă vor ajuta să reduceți costurile de întreținere și de funcționare.

Sistemele hibride de autoîncărcare sunt ecologice și reduc emisiile de gaze nocive la o zecime din cele permise pentru motoarele diesel conform standardului Euro 6 2014. De obicei, vehiculele hibride cu autoîncărcare sunt mai rentabile de achiziționat, deținut și operat decât modelele diesel comparabile.

    Costuri mai mici de întreținere

    Sunt posibile economii semnificative de întreținere pe termen lung, deoarece sistemului hibrid îi lipsește ambreiajul, cureaua de distribuție, motorul de pornire, generatorul etc.

În plus, costurile pieselor de schimb sunt semnificativ reduse, deoarece vehiculele hibride au o uzură mai mică a plăcuțelor de frână și a anvelopelor, ceea ce duce la economii și mai mari.

    Confort și confort

    Toate vehiculele hibride cu autoîncărcare au o transmisie automată, ceea ce face conducerea mai ușoară și mai lină. În plus, transmisia automată este comoditatea conducerii în orice situație: atât într-o călătorie la țară, cât și în traficul orașului.

Abonează-te la stiri

Fii primul care primește oferte speciale și noutăți!

Nu ați găsit ce căutați?

Faceți legătura cu noi și vă vom ajuta

Primero subdiviziunea OCN MOGO LOANS SRL face parte din Eleving Group (Mogo Finance group), fondat în 2012. Suntem specializați în domeniul finanțării mașinilor de mâna doua. Exemplul reprezentativ al finanțării: Dobânda anuală efectivă (DAE) pentru o finanțare de 10 000 EUR pe o perioadă de 36 de luni este de 27.60%, presupunând 36 de rate lunare la 395.59 EUR fiecare, dintre care: rata dobânzii anuale (rată fixă) 21%, comision de acordare – 500 EUR. Costul total al creditului: 10 500 EUR, valoarea totală spre plata de către consumator este de 14,241.24 EUR. DAE pentru un exemplu reprezentativ nu ia în considerare alte costuri legate de înmatricularea automobilului, înregistrarea gajului, etc. Acordarea si costul creditului depinde de bonitatea solicitantului. © 2022 Mogo

01-10-2022 06:46:52
Go to product form