Despre Primero

Nouă, Primero, ne plac mașinile la fel de mult ca și ție! Confort, dinamism și putere ... Exact! Mașina este cel mai bun prieten al tău în toate situațiile din viață și te va duce oriunde vrei! Pentru a găsi mașina potrivită pentru dvs în ajutor iți vine un partener de încredere în cumpărarea unei mașini - Primero! Oferim leasing auto, credite pentru procurarea auto și credite cu gaj auto de la 5 000 EUR până la 15 000 EUR pentru un termen până la 72 de luni.

De ce merită să alegi Primero?

Este foarte important pentru noi ca fiecare dintre clienții noștri să-și găsească mașina potrivită! Bunăstarea dvs. este prioritatea noastră, motiv pentru care Primero oferă soluții financiare pentru a asigura procesul de cumpărare a unei mașini să nu provoace dureri de cap. Aplicați cererea pentru finanțare de la distanță și noi vom examina cererea gratuit! Specialiștii noștri prietenoși și profesioniști în deservirea clienților vă vor oferi o soluție personalizată, adaptată doar pentru dvs.!

Partenerii noștri de încredere

Cooperăm cu mai mult de 50 de parteneri în toată Moldova. Devino unul dintre ei!

Despre noi-3 Devii partener

Primero subdiviziunea OCN MOGO LOANS SRL face parte din Eleving Group (Mogo Finance group), fondat în 2012. Suntem specializați în domeniul finanțării mașinilor de mâna doua. Exemplul reprezentativ al finanțării: Dobânda anuală efectivă (DAE) pentru o finanțare de 10 000 EUR pe o perioadă de 36 de luni este de 27.60%, presupunând 36 de rate lunare la 395.59 EUR fiecare, dintre care: rata dobânzii anuale (rată fixă) 21%, comision de acordare – 500 EUR. Costul total al creditului: 10 500 EUR, valoarea totală spre plata de către consumator este de 14,241.24 EUR. DAE pentru un exemplu reprezentativ nu ia în considerare alte costuri legate de înmatricularea automobilului, înregistrarea gajului, etc. Acordarea si costul creditului depinde de bonitatea solicitantului. © 2022 Mogo

01-10-2022 08:46:44
Go to product form