Autoleasing
în Moldova

leasing
162 522.40 lei
luni
Rata lunară
206.22
4 189.42 lei
Auto-leasing în Moldova

Auto-leasing în Moldova

Cum să schimbați rapid transportul public pentru a călători cu mașina care vă place? Răspunsul este simplu – auto-leasing. Aceasta funcționează chiar și atunci când nu aveți economii, deoarece un credit poate fi luat și fără avans. Trebuie doar să fiți gata pentru a achita la timp o sumă convenită strict în conformitate cu programul de plată stabilit.

Serviciul presupune cumpărarea unui automobil de către o persoană cu ajutorul Primero. Până la rambursarea creditului, mașina este înregistrată ca proprietate a companiei. În tot acest timp, puteți utiliza mașina ca proprietatea dvs., dar nu o puteți vinde și nu puteți face modificări externe sau tehnice.

Condițiile Primero sunt foarte transparente: puteți alege orice, chiar și o mașină second-hand, din salon sau una din anunțurile plasate de persoane private. Fiecare solicitare este luată în considerare individual, dar răspunsul vine întotdeauna în decurs de o oră. Dacă cererea este aprobată, procurarea automobilului este posibilă în ziua solicitării creditului.

Cum funcționează

Patru pași simpli pentru a obține mașina ta!

Alegeți suma și termenul creditului

Credit până la 15000 euro cu termen până la 72 luni

Înregistrează-te

Completați cererea cu informații despre dvs., despre automobilul dorit și alegeți cel mai convenabil tip de identificare

Semnează contractul de leasing pentru o mașină second-hand

În cazul acordării creditului, banii vor fi transferați vânzătorului automobilului, iar dvs. în aceeași zi veți putea urca la volanul mașinii.

Înregistrați automobilul la MRAO

Înregistrați automobilul la MRAO și porniți-vă la drum!

Cum obțineți o ofertă pentru leasing

Cum obțineți o ofertă pentru leasing

Vă vom ajuta să cumpărați o mașină nouă sau de second-hand, oferind un credit de la 2.000 EUR la 15.000 EUR pentru o perioadă de la 12 până la 72 de luni, fără certificate, fără CASCO, fără complicații inutile - rapid, ușor și simplu.

Cooperare reciproc avantajoasă - găsiți mașina care vă place, completați cererea, alegeți suma creditului și termenul de plată, efectuați prima plată în valoare de cel puțin 10% din valoarea automobilului, noi vom finanța restul și vom pune mașina la dispoziția ta. Noua dvs. mașină va servi drept garanție pentru credit, care va deveni proprietatea dvs. la sfârșitul perioadei de rambursare a creditului.

Abonează-te la stiri

Fii primul care primește oferte speciale și noutăți!

Nu ați găsit ce căutați?

Faceți legătura cu noi și vă vom ajuta

Primero subdiviziunea OCN MOGO LOANS SRL face parte din Mogo Finance Group, fondat în 2012. Suntem specializați în domeniul finanțării mașinilor de mâna doua. Exemplul reprezentativ al finanțării: Dobânda anuală efectivă (DAE) pentru o finanțare de 10 000 EUR pe o perioadă de 60 de luni este de 26.46%, presupunând 60 de rate lunare la 286.07 EUR fiecare, dintre care: rata dobânzii anuale (rată fixă) 12%, comisionul lunar de deservire 52.50 EUR și comision de acordare – 500 EUR. Costul total al creditului: 10 500 EUR, valoarea totală spre plata de către consumator este de 17164 EUR. DAE pentru un exemplu reprezentativ nu ia în considerare alte costuri legate de înmatricularea automobilului, înregistrarea gajului, etc. Acordarea si costul creditului depinde de bonitatea solicitantului. © 2021 Mogo

22-10-2021 21:47:17
Go to product form